Przejdź do treści
Menu
Menu główne
Strona główna
Aktualności
Program
Organizatorzy
Zaloguj
Twoje konto
Zaloguj się
Załóż konto
SYSTEM REJESTRACJI
Program imprez
Kategorie imprez
Wszystkie
kategorie
Ziemia
Zdrowie
Społeczeństwo
Sztuka
Technologia
Szukaj imprezy
Wszystkie imprezy
Tylko w formie on-line
Tylko w formie bezpośredniej
Tytuł imprezy
Kategoria
Wszystkie kategorie
Ziemia
Zdrowie
Społeczeństwo
Sztuka
Technologia
Forma
konkurs
konsultacje
pokaz
prezentacja
warsztaty
wycieczka
wykład
wystawa
Przedział wiekowy
0-7
10+
12 - 16
12+
3+
5+
5-10
7 - 11
7+
7-10
9+
0-12
0-18
4-7
6-9
8-12
8-18
13-18
13-bez ograniczeń
bez ograniczeń
pow. 8
pow. 16
pow. 18
Pokaż imprezy posiadające wolne miejsca
usuń filtr
25 września
Wiem co jem - ziemniaczany duet: chipsy i frytki
godziny:
08:00
,
10:00
,
12:00
,
14:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Danio pręgowany - ryba, która pomaga w badaniach nad chorobami zwierząt i ludzi
godziny:
08:30
przedział wiekowy:
bez ograniczeń
więcej informacji
›
Apteka od kuchni
godziny:
09:00
,
11:00
,
13:00
przedział wiekowy:
9+
więcej informacji
›
Bakterie w produkcji żywności fermentowanej
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
8-12
więcej informacji
›
Co to jest stres? Nauka kontroli stresu z wykorzystaniem biofeedbacku.
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Czekoladowym szlakiem
godziny:
09:00
,
10:30
,
12:00
przedział wiekowy:
6-9
więcej informacji
›
Jak poruszać się w wielkim świecie... soków, nektarów, napojów?"
godziny:
09:00
,
11:00
,
13:30
przedział wiekowy:
13-18
więcej informacji
›
Metody chromatografii gazowej w ocenie jakości i autentyczności lipidów
godziny:
09:00
,
10:30
,
12:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Poznaj tajemnice zapisane w swoich genach
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
SPRAWDŹ, JAK SPRAWNY MASZ ZMYSŁ SMAKU.
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Tajemnice czekolady: od ziarna kakao do słodkiej pralinki
godziny:
09:00
,
10:30
przedział wiekowy:
0-12
więcej informacji
›
Wielka moc węchu
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
12+
więcej informacji
›
ZIELONE AZYLE DLA ZAPYLACZY
godziny:
09:00
,
10:45
przedział wiekowy:
pow. 8
więcej informacji
›
„Pełnia Energii: Jak zdrowie napędza Twoje działanie”
godziny:
09:30
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Czy woda jest na pewno zdrowa?
godziny:
10:00
przedział wiekowy:
13-bez ograniczeń
więcej informacji
›
Fascynujący mózg i jego komórki
godziny:
10:00
,
11:30
przedział wiekowy:
13-18
więcej informacji
›
GastroTeam – poznaj narządy układu pokarmowego
godziny:
10:00
,
11:45
,
13:30
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Grzyby prozdrowotne
godziny:
10:00
,
11:15
,
12:30
przedział wiekowy:
bez ograniczeń
więcej informacji
›
Jesteś tym, co jesz – jak mikroplastik wpływa na nasze zdrowie?
godziny:
10:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Nie panikuj, to tylko bakteria! Przyjaciele i wrogowie pod mikroskopem
godziny:
10:00
,
11:15
przedział wiekowy:
8-12
więcej informacji
›
Skutecznie odstresuj komórki
godziny:
10:00
przedział wiekowy:
12+
więcej informacji
›
Komórki, tkanki i narządy - wizualizacja w mikroskopii świetlnej i wirtualnej.
godziny:
10:30
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Czytamy etykiety- dodatki do żywności
godziny:
11:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Food for thought czyli jedzenie na myślenie
godziny:
11:30
przedział wiekowy:
8-12
więcej informacji
›
Komórki, tkanki i narządy - wizualizacja w mikroskopii świetlnej i wirtualnej.
godziny:
11:45
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
DODATKI DO ŻYWNOŚCI – PRZYJACIEL CZY WRÓG?
godziny:
12:00
przedział wiekowy:
13-bez ograniczeń
więcej informacji
›
Rozsmakuj się w białku — mikrometoda Bradforda na talerzu nauki
godziny:
12:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Tłoczenie na zimno – prosty sposób otrzymywania oleju roślinnego do celów jadalnych i produkcji biodiesla
godziny:
13:00
przedział wiekowy:
bez ograniczeń
więcej informacji
›
26 września
A sound mind in a sound body czyli w zdrowym ciele zdrowy duch
godziny:
08:00
przedział wiekowy:
7-10
więcej informacji
›
Wiem co jem - ziemniaczany duet: chipsy i frytki
godziny:
08:00
,
10:00
,
12:00
,
14:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Danio pręgowany - ryba, która pomaga w badaniach nad chorobami zwierząt i ludzi
godziny:
08:30
przedział wiekowy:
bez ograniczeń
więcej informacji
›
Jak poruszać się w wielkim świecie... soków, nektarów, napojów?"
godziny:
08:30
,
10:30
przedział wiekowy:
13-18
więcej informacji
›
Tłoczenie na zimno – prosty sposób otrzymywania oleju roślinnego do celów jadalnych i produkcji biodiesla
godziny:
08:30
przedział wiekowy:
bez ograniczeń
więcej informacji
›
Bakterie w produkcji żywności fermentowanej
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
8-12
więcej informacji
›
Dlaczego ważne są przeciwutleniacze i w jakiej żywności można je znaleźć
godziny:
09:00
,
10:30
,
12:00
przedział wiekowy:
10+
więcej informacji
›
Healthy me, happy me!
godziny:
09:00
,
10:30
,
12:00
przedział wiekowy:
8-12
więcej informacji
›
Kleszcz pospolity czy łąkowy żerować jest gotowy – wszystko co należy wiedzieć o tych pasożytach
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
8-12
więcej informacji
›
Kodowanie wzrokowe. Jak mózg przetwarza informacje wzrokowe?
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
13-18
więcej informacji
›
Metody chromatografii gazowej w ocenie jakości i autentyczności lipidów
godziny:
09:00
,
10:30
,
12:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Mikroświat kropli wody
godziny:
09:00
,
10:30
,
12:15
,
13:45
przedział wiekowy:
13-18
więcej informacji
›
Pasożyt na talerzu? Od śledzia do DNA – molekularne oblicze parazytologii
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
bez ograniczeń
więcej informacji
›
Poznaj tajemnice zapisane w swoich genach
godziny:
09:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Trawiące owoce
godziny:
09:00
,
11:30
przedział wiekowy:
13-18
więcej informacji
›
Złap pasożyta, zanim on złapie ciebie!
godziny:
09:00
,
10:30
przedział wiekowy:
13-18
więcej informacji
›
You are what you eat
godziny:
09:15
przedział wiekowy:
7-10
więcej informacji
›
Czy woda jest na pewno zdrowa?
godziny:
10:00
przedział wiekowy:
13-bez ograniczeń
więcej informacji
›
MAGIA ZMYSŁÓW
godziny:
10:00
,
12:00
przedział wiekowy:
6-9
więcej informacji
›
Małe, zwinne i krwiopijne, gryzą, kłują, podskakują? - dowiedz się wiecej o krwiopijnych stawonogach
godziny:
10:00
przedział wiekowy:
8-12
więcej informacji
›
Mikroplastik w kosmetykach – sprawdź, co nakładasz na skórę
godziny:
10:00
,
12:00
przedział wiekowy:
13-bez ograniczeń
więcej informacji
›
Upiecz swój własny chleb – od zakwasu po aromatyczny bochenek
godziny:
10:00
,
11:30
,
13:00
przedział wiekowy:
bez ograniczeń
więcej informacji
›
Komórki, tkanki i narządy - wizualizacja w mikroskopii świetlnej i wirtualnej.
godziny:
10:30
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Czytamy etykiety- dodatki do żywności
godziny:
11:00
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
Ryby - świadomy wybór
godziny:
11:00
,
13:00
przedział wiekowy:
13-18
więcej informacji
›
Komórki, tkanki i narządy - wizualizacja w mikroskopii świetlnej i wirtualnej.
godziny:
11:45
przedział wiekowy:
pow. 16
więcej informacji
›
DODATKI DO ŻYWNOŚCI – PRZYJACIEL CZY WRÓG?
godziny:
12:00
przedział wiekowy:
13-bez ograniczeń
więcej informacji
›
27 września
Tego dnia nie zaplanowano imprez w tej kategorii
Zobacz jak było w poprzednich latach