ŻYWNOŚĆ Z CBD NA RYNKU ŻYWNOŚCI I JEJ WPŁYW NA ZDROWIE CZŁOWIEKA
Przedział wiekowy
8-18
Limit miejsc
22
Forma
prezentacja
Produkty konopne mają cechy żywności superfoods ze względu na wysoką wartość odżywczą i pozytywny wpływ na cały organizm. Jednak trzeba pamiętać, że branża spożywcza jest objęta wieloma poważnymi ograniczeniami, a głównym celem jest dopuszczanie do obrotu wyłącznie tych produktów, które są bezpieczne i nie oddziałują negatywnie na zdrowie. Co to właściwie jest CBD? Jak wprowadzana jest nowa żywność do obrotu? Jakim podlega regulacjom? Na te pytania i wiele innych udzielimy odpowiedzi podczas prezentacji, na którą już dziś ZAPRASZAMY!
Lokalizacja
Wydział Nauki o Żywności, Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, ul. Heweliusza 6, sala 206
Terminarz
-
21 września
-
08:00 - 09:30brak miejsc
-
Aby dokonać rezerwacji należy zalogować się do systemu.
Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.