Z czego robimy popcorn?
Przedział wiekowy
6-9
Limit miejsc
15
Forma
pokaz, prezentacja, warsztaty, wykład
W trakcie zajęć uczestnicy poznają roślinę, z której wytwarzany jest popkorn. Zapoznają się z pokrojem liści i kolb kukurydzy. Z ziarna kukurydzy przygotowany zostanie popkorn domowym sposobem. Uczestnicy poznają także inne zastosowania kukurydzy w rolnictwie i przemyśle spożywczym.
Lokalizacja
Wydział Rolnictwa i Leśnictwa, Katedra Entomologii, Fitopatologii i Diagnostyki Molekularnej, ul. Prawocheńskiego 17, sala 112F,
Terminarz
-
22 września
-
dostępnych miejsc: 13
-
dostępnych miejsc: 15
-
dostępnych miejsc: 15
-
dostępnych miejsc: 14
-
dostępnych miejsc: 13
-
Aby dokonać rezerwacji należy zalogować się do systemu.
Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.