Sprawdź, jak sprawny masz zmysł smaku
Przedział wiekowy
pow. 16
Limit miejsc
12
Forma
warsztaty
Warsztaty mają na celu poszerzenie wiedzy odnośnie: wrażliwości sensorycznej, indywidualnej reakcji na smaki, wpływu smaku na zachowanie, między innymi odczucie przyjemności. Dzięki warsztatom można będzie sprawdzić - określić indywidualną wrażliwość smakową. Ponadto uczestnicy warsztatów dowiedzą się: Czy wszyscy tak samo odczuwają smaki i od czego to zależy? Uczestnicy warsztatów przeprowadzą również ocenę sensoryczną produktów spożywczych.
Lokalizacja
Wydział Nauki o Żywności, Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, ul. Heweliusza 6, sale 112, 100, 101
Terminarz
-
23 września
-
dostępnych miejsc: 11
-
11:15 - 13:30brak miejsc
-
Aby dokonać rezerwacji należy zalogować się do systemu.
Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.