Jogurt - jedz na zdrowie
Przedział wiekowy
pow. 16
Limit miejsc
30
Forma
wykład
Będzie to spotkanie w formie wykładu (ok. 2 godz. lekcyjne) z prezentacją multimedialna na temat jogurtu. Czy wiesz dlaczego jogurt jest smaczny i zdrowy? Dowiesz się tego z treści wykładu którym obejmie takie zagadnienia jak: co to jest jogurt, skąd pochodzi, jakie składniki prozdrowotne zawiera, dlaczego jest taki smaczny, co to są probiotyki, prebiotyki, synbiotyki, postbiotyki i psychobiotyki.
Lokalizacja
Wydział Nauki o Żywności, Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, ul. Oczapowskiego 7, hala technologiczna (zbiórka przy portierni)
Terminarz
-
21 września
-
dostępnych miejsc: 30
-
dostępnych miejsc: 24
-
-
22 września
-
10:00 - 11:30brak miejsc
-
dostępnych miejsc: 4
-
-
23 września
-
dostępnych miejsc: 1
-
dostępnych miejsc: 30
-
Aby dokonać rezerwacji należy zalogować się do systemu.
Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.