Otyłość zakodowana w mózgu, czyli jak to co jemy wpływa na nasze zachowanie
Przedział wiekowy
13-bez ograniczeń
Limit miejsc
60
Forma
wykład
Czy grozi nam pandemia otyłości? Dlaczego jemy ponad miarę? Dlaczego szczególnie smakuje nam niezdrowa żywność? Czy można się uzależnić od określonych produktów spożywczych? Czy to możliwe, żeby żywność sterowała naszym zachowaniem? A może już jesteśmy… żywieniowymi ZOMBIE? Na te i inne pytania postaramy się odpowiedzieć podczas wykładu pt.: „Otyłość zakodowana w mózgu, czyli jak to co jemy wpływa na nasze zachowanie”.
Lokalizacja
Wydział Biologii i Biotechnologii, Katedra Fizjologii Zwierząt, ul. Oczapowskiego 1A, sala P13
Terminarz
-
21 września
-
dostępnych miejsc: 19
-
Aby dokonać rezerwacji należy zalogować się do systemu.
Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.